Use the Latest 700-755 dumps to help you pass the Cisco SBTO certification exam (2)
Use the Latest 700-755 dumps to help you pass the Cisco SBTO certification exam 2

Using 700-755 dumps can help you successfully pass the Cisco SBTO certification exam on your first attempt.

Because 700-755 dumps have many success advantages:

  1. Lightweight Learning Tool (PDF+VCE)
  2. More free usage time (365 days Free Update)
  3. Covers all Cisco SBTO practical exam questions and answers, with explanations of difficult problems
  4. Have a professional Cisco technical team service

So why not use 700-755 dumps to help you easily and successfully pass the exam? And Lead4Pass, as the provider of 700-755 dumps, has many years of industry reputation, is the industry leader, and is trustworthy, what else do you have to worry about?

Therefore, it is strongly recommended that you use the 700-755 dumps exam material https://www.lead4pass.com/700-755.html, which is up to date throughout the year, to prepare you for a career leap.

Cisco 700-755 Exam Questions and Answers (2)

Number of exam questionsExam nameExam codeLast updated
15Cisco Small Business Technical Overview700-755700-755 dumps
Question 1:

When enabled which two features will help extend the retention capacity of the Meraki MV smart cameras? (Choose two)

A. Direct stream-based retention

B. Schedule-based retention

C. Hybrid archives

D. Cloud archives

E. Motion-based retention

Correct Answer: BE

Question 2:

In which two ways can the Cisco Catalyst 1000 series of switches be managed? (Choose two )

A. Command-Line Interface

B. Mobile App

C. Cisco Prime

D. Cloud Managed E. On-box web Ul

Correct Answer: AE

Question 3:

Which approach describes the high-velocity Cisco Meraki sales cycle?

A. POC, QandA. Rollout

B. Compete Pilot, Support

C. Discover Design Demo

D. See, Try, Buy

Correct Answer: D

Question 4:

Which Cisco-designed portfolio solution is best for a business of 50 users or less?

A. Meraki MX

B. Meraki Go

C. Firepower 10-10

D. Cisco Umbrella

E. Cisco AnyConnect

Correct Answer: B

Question 5:

Which Cisco RV model supports Umbrella integration?

A. RV160W

B. RV340

C. RV260P

D. RV260

Correct Answer: B

Question 6:

What is the built-in technology on the MR platform that utilizes one-way beacon advertising to interact with applications?

A. Adaptive Radio Management

B. BLE (Bluetooth Low Energy)

C. BeamFlex

D. Radio Resource Management

Correct Answer: B

Question 7:

What are two customer benefits of Cisco Catalyst SMB switches? (Choose two )

A. logical upgrade and replacement for the Cisco Catalyst 2960-Plus. at the same price point

B. built for large-scale deployments

C. contains advanced encryption functionality

D. niche business functionality

E. cool, quiet fan-less design ideal for labs open spaces, and the workplace

Correct Answer: CE

Question 8:

Which two Cisco Small Business series switches are smart-managed? (Choose two.)

A. 220

B. 250

C. 550X

D. 350X

E. 110

Correct Answer: AB

Question 9:

Which two security tools allow administrators to maximize the security of their Dashboard management accounts? (Choose two )

A. Role-based administration

B. Local (direct) access-only policies

C. Two-factor authentication

D. Biometric authentication

E. Captcha challenge-response tests

Correct Answer: AC

Question 10:

On which Cisco Small Business switch series is Smart Network Application (SNA) available?

A. the 550X series switch

B. only the 350X series switch not the 350 series

C. the 110 series switch

D. all 200 series switches

Correct Answer: A

Question 11:

What is the behavior of Cisco AMP for Endpoints?

A. the top ten significant compromises are prominently displayed in the console

B. security compromises are graphically shown and color-coded by the device

C. prevents threats at the point of entry D. allows a user to categorize events and endpoints by infection time

Correct Answer: C

Question 12:

What are the two Meraki licensing models for organizations? (Choose two )

A. Cloud Dashboard licensing

B. Per-device licensing

C. Advanced Security licensing

D. Co-termination licensing

E. Enterprise Network licensing

Correct Answer: BD

Question 13:

What is the easiest way to extend WiFi coverage and capacity?

A. Cisco Business Wireless Mesh Extender

B. Wireless Access Point

C. Umbrella DNS

D. Cisco Business Dashboard

Correct Answer: A

Question 14:

Which two firewalls form part of Cisco\’s SMB offering? (Choose two ) A. Cisco Firepower 1000

B. Cisco ISA

C. Cisco ISE

D. Cisco ASAv

E. Cisco Meraki MX

Correct Answer: AE

Question 15:

What are two network-wide features that should be included in a Cisco Meraki full-stack demo? (Choose two )

A. Summary Report

B. CMX Location Analytics

C. L3 Scalability

D. Network Topology

E. Cisco AMP

Correct Answer: AD


The Express Specialization Small Business certification is a special certification that belongs to the cisco Associate Certification and is the only certification.

700-755 SBTO certification exam tests a candidate’s knowledge and skills to educate, deploy and activate small business solutions with particular emphasis on the Cisco Designed small business portfolio.

Select Lead4Pass 700-755 dumps https://www.lead4pass.com/700-755.html, Helping you 100% pass the Cisco 700-755 SBTO certification exam.