Take the Cisco Meraki Solutions Specialist exam with a 500-220 ECMS dumps

Why choose 500-220 ECMS dumps?

I’ll tell you why you successfully pass the Cisco Meraki Solutions Specialist exam with a 500-220 ECMS dumps through a few key factors:

  1. You can take the ECMS free course provided by Cisco, the disadvantage is that the speed is too slow.
  2. The price of Meraki training is ridiculously high and of course, other IT training is included.
  3. Through self-study + practical exercises (limited resources, long time)

The above are a few important points that I have summarized, which is why I recommend the 500-220 ECMS dumps https://www.lead4pass.com/500-220.html:

  1. PDF+VCE are two learning tools, easy to learn and adapt to any environment
  2. Cheap
  3. Includes Cisco Meraki Solutions Specialist core exam questions to help you practice the test
  4. The progress is fast, and the platform is guaranteed.

To reassure you, you can first read the Cisco 500-220 free dumps:

The questions for 500-220 were last updated on April 21, 2022.

Viewing questions 1-15 out of 57 questions:

Question 1:

When an SSID is configured with the Sign-On Splash page enabled, which two settings must be configured for unauthenticated clients to have full network access and not be allowed listed? (Choose two.)

A. Controller disconnection behavior

B. Captive Portal strength

C. Simultaneous logins

D. Firewall and traffic shaping

E. RADIUS for splash page settings

Correct Answer: AB

Reference: https://documentation.meraki.com/MR/Access_Control


Question 2:

Refer to the exhibit. Assuming this MX has established a full tunnel with its VPN peer, how will the MX route the WebEx traffic?

A. WebEx traffic will prefer WAN 2 as long as it meets the thresholds in the “Conf” performance class.

B. WebEx traffic will prefer WAN 1 as it is the primary uplink.

C. WebEx traffic will prefer WAN 2 as long as it is up.

D. WebEx traffic will be load-balanced between both active WAN links.

Correct Answer: B


Question 3:

For which two reasons can an organization become “Out of License”? (Choose two.)

A. licenses that are in the wrong network

B. more hardware devices than device licenses

C. expired device license

D. licenses that do not match the serial numbers in the organization

E. MR licenses that do not match the MR models in the organization

Correct Answer: BC

Reference: https://documentation.meraki.com/General_Administration/Licensing/Meraki_Licensing_FAQs


Question 4:

Refer to the exhibit. Which two actions are required to optimize load balancing asymmetrically with a 4:1 ratio between links? (Choose two.)

A. Change the primary uplink to “none”.

B. Add an internet traffic preference that defines the load-balancing ratio as 4:1.

C. Enable load balancing.

D. Set the speed of the cellular uplink to zero.

E. Change the assigned speeds of WAN 1 and WAN 2 so that the ratio is 4:1.

Correct Answer: BC


Question 5:

Which Cisco Meraki best practice method preserves complete historical network event logs?

A. Configuring the preserved event number to maximize logging.

B. Configuring the preserved event period to unlimited.

C. Configuring a Syslog server for the network.

D. Configuring Dashboard logging to preserve only certain event types.

Correct Answer: A


Question 6:

Which design requirement is met by implementing Syslog versus SNMP?

A. when automation capabilities are needed

B. when proactive alerts for critical events must be generated

C. when organization-wide information must be collected

D. when information such as flows and client connectivity must be gathered

Correct Answer: D

Reference: https://documentation.meraki.com/General_Administration/Monitoring_and_Reporting/Meraki_Device_Reporting_-_Syslog%2C_SNMP%2C_and_API


Question 7:

Refer to the exhibit. The VPN concentrator is experiencing issues. Which action should be taken to ensure a stable environment?

A. Add a deny any/any firewall rule to the end of the firewall rules.

B. Remove the connection from Internet 1.

C. Physically disconnect all LAN ports.

D. Configure the MX appliance to Routed Mode on the Addressing and VLANS page.

Correct Answer: C


Question 8:

Refer to the exhibit. A packet arrives on the VPN concentrator with source IP 10.168.70.3 and destined for IP 10.116.32.4. What is the next hop for the packet, based on this concentrator routing table?

A. The concentrator gateway (10.128.124.62) is the next hop.

B. Not enough detail is available to determine the next hop.

C. The packet is stopped.

D. The Auto VPN peer “Store 1532 ? appliance” is the next hop.

Correct Answer: B


Question 9:

Company iPads are enrolled in Systems Manager without supervision, and profiles are pushed through Systems Manager.

Which outcome occurs when a user attempts to remove the “Meraki Management” profile on an iPad?

A. The “Meraki Management” profile cannot be removed.

B. The “Meraki Management” profile is removed and then pushed automatically by the Systems Manager.

C. The “Meraki Management” profile is removed. All the profiles that Systems Manager pushed are also removed.

D. The “Meraki Management” profile is removed. All the profiles Systems Manager pushed remain.

Correct Answer: C


Question 10:

Which two features and functions are supported when using an MX appliance in Passthrough mode? (Choose two.)

A. intrusion prevention

B. site-to-site VPN

C. secondary uplinks

D. DHCP

E. high availability

Correct Answer: AB

Reference: https://documentation.meraki.com/MX/Networks_and_Routing/Passthrough_Mode_on_the_MX_Security_Appliance_and_Z-series_Teleworker_Gateway


Question 11:

Refer to the exhibit. What are the Loss and Average Latency statistics based on?

A. responses that the MX appliance receives on the connectivity-testing hostnames on the Insight > Web App Health page

B. responses that the MX appliance receives on the connectivity-testing IP addresses on the Security and SD-WAN > Firewall page

C. responses that the MX appliance receives on the connectivity-testing IP address that is configured on the Security and SD-WAN > SD-WAN and Traffic Shaping page

D. responses that the MX appliance receives on the connectivity-testing IP addresses on the Help > Firewall info page

Correct Answer: B


Question 12:

In an organization that uses the Co-Termination licensing model, which two operations enable licenses to be applied? (Choose two.)

A. Renew the Dashboard license.

B. License a network.

C. License more devices.

D. Call Meraki support.

E. Wait for the devices to auto-renew.

Correct Answer: AC

Reference: https://documentation.meraki.com/General_Administration/Licensing/Meraki_Co-Termination_Licensing_Overview


Question 13:

Which two Systems Manager Live tools are available only for Apple Macs and Windows PCs and cannot be used on iOS or Android mobile devices? (Choose two.)

A. OS updates

B. Send notification

C. Selective wipe

D. Screenshot

E. Remote Desktop

Correct Answer: CE

Reference: https://documentation.meraki.com/SM/Other_Topics/Systems_Manager_FAQ


Question 14:

What are two ways peers interact with ports that Auto VPN uses? (Choose two.)

A. For IPsec tunneling, peers use high UDP ports within the 32768 to 61000 range.

B. Peers contact the VPN registry at UDP port 9350.

C. For IPsec tunneling, peers use high TCP ports within the 32768 to 61000 range.

D. Peers contact the VPN registry at TCP port 9350.

E. For IPsec tunneling, peers use UDP ports 500 and 4500.

Correct Answer: BC

Reference: https://documentation.meraki.com/MX/Site-to-site_VPN/Meraki_Auto_VPN_-_Configuration_and_Troubleshooting


Question 15:

What occurs when a configuration change is made to an MX network that is bound to a configuration template?

A. The configuration change in the bound network is combined with the template configuration inside the template.

B. The more restrictive configuration is preferred.

C. The configuration change in the bound network overrides the template configuration.

D. The template configuration overrides the configuration change in the bound network.

Correct Answer: A

Reference: https://documentation.meraki.com/General_Administration/Templates_and_Config_Sync/Managing_Multiple_Networks_with_Configuration_Templates

……

Well, with the 500-220 ECMS dumps: https://www.lead4pass.com/500-220.html, taking the Cisco Meraki Solutions Specialist exam has a real guarantee.