300-410 dumps update | Cisco 300-410 ENARSI Exam Materials

300-410 Dumps exam questions for the current latest and actual Cisco 300-410 ENARSI Exam Materials.

Lead4Pass 300-410 dumps page https://www.lead4pass.com/300-410.html, you can see two buttons, PDF and VCE, whichever one you choose can help you learn quickly and successfully pass Cisco 300 -410 ENARSI Exam.

I believe you know that the Cisco 300-410 ENARSI certification is very popular today, and passing this exam can help you broaden your career path.

The right choice and effective referrals are the ones that can help you avoid detours and achieve success easily. Lead4Pass 300-410 Dumps helps you succeed in Cisco 300-410 ENARSI Exam on your first attempt.

Share some Cisco 300-410 ENARSI Exam details:

Whether you are a novice or an exam candidate next I will share some basic information about Cisco 300-410 ENARSI Exam.

ENARSI is the abbreviation of Implementing Cisco Enterprise Advanced Routing and Services exam name, you can check the specific information:

Vendor: Cisco
Exam Code: 300-410
Exam Name: Implementing Cisco Enterprise Advanced Routing and Services (ENARSI)
Certification: CCNP Enterprise
Duration: 90 minutes
Languages: English and Japanese
Price: $300 USD

Rules for the CCNP Enterprise certification exam:

CCNP Enterprise certification exam

I think you should understand that the Cisco 300-410 ENARSI Exam is one of the centralized exams, come here to say it’s your choice. And to get CCNP Enterprise certification, you pass two exams: one that covers core enterprise technologies and one enterprise concentration exam of your choice.
I won’t go into more detail here, I recommend you a Cisco collection site: VCEcert.com. You’ll get a community of free Cisco exam questions and answers to help you with any exam.

Maybe you are wondering what are the core issues of the Lead4Pass 300-410 dumps:

300-410 exam questions and answers based on the real core content of the Cisco 300-410 ENARSI Exam and verified by the test center:

  • Layer 3
  • VPN services
  • Infrastructure security
  • Infrastructure services
  • Infrastructure automation

Next, read a portion of the free 300-410 Dumps exam questions and answers online:

QUESTION 1:

An engineer needs dynamic routing between two routers and is unable to establish OSPF adjacency. The output of the show ip ospf neighbor command shows that the neighbor state is EXSTART/EXCHANGE. Which action should be taken to resolve this issue?

A. match the passwords
B. match the hello timers
C. match the MTUs
D. match the network types

Correct Answer: C

The problem occurs most frequently when attempting to run OSPF between a Cisco router and another vendor\’s router. The problem occurs when the maximum transmission unit (MTU) settings for neighboring router interfaces don\’t match. If the router with the higher MTU sends a packet larger than the MTU set on the neighboring router, the neighboring router ignores the packet.

QUESTION 2:

Refer to the exhibit. Users report that IP addresses cannot be acquired from the DHCP server. The DHCP server is configured as shown. About 300 total nonconcurrent users are using this DHCP server, but none of them are active for more than two hours per day. Which action fixes the issue within the current resources?

A. Modify the subnet mask to the network 192.168.1.0 255.255.254.0 command in the DHCP pool
B. Configure the DHCP lease time to a smaller value
C. Configure the DHCP lease time to a bigger value
D. Add the network 192.168.2.0 255.255.255.0 command to the DHCP pool

Correct Answer: B

QUESTION 3:

You recently implemented SNMPv3 to increase the security of your network management system. A partial output of the show run command displays the following output that relates to SNMP.

snmp-server group NORMAL v3 noauth read NORMAL write NORMAL
Which of the following statements is true of this configuration?

A. it provides encryption, but it does not provide authentication
B. it provides neither authentication nor encryption
C. it provides authentication, but it does not provide encryption
D. it provides both authentication and encryption

Correct Answer: B

It provides neither authentication nor encryption. In SNMPv3 there are three combinations of security that can be used:

noAuthNoPriv- no authentication and no encryption noauth keyword in the configuration AuthNoPriv – messages are authenticated but not encrypted auth keyword in the configuration AuthPriv – messages are authenticated and encrypted priv keyword in the configuration In this case, the keyword noauth in the configuration indicates that no authentication and no encryption are provided. This makes the implementation no more secure than SNMPv1 or SNMPv2.

In SNMPv1 and SNMPv2, authentication is performed using a community string. When you implement SNMP using the noauth keyword, it does not use community strings for authentication. Instead it uses the configured user or group name (in this case NORMAL). Regardless, it does not provide either authentication or encryption.

Objective:
Infrastructure Services

Sub-Objective:
Configure and verify SNMP

References:
SNMP Configuration Guide, Cisco IOS XE Release 3SE (Catalyst 3850 Switches) > SNMPv3

QUESTION 4:

Refer to the exhibit.

A network administrator is discovering a Cisco Catalyst 9300 and a Cisco WLC 3504 in Cisco DNA Center. The Catalyst 9300 is added successfully. However, the WLC is showing the error “uncontactable” when the administrator tries to add it to Cisco DNA Center.
Which action discovers WLC in Cisco DNA Center successfully?

A. Delete the WLC 3504 from Cisco DNA Center and add it to Cisco DNA Center again.
B. Add the WLC 3504 under the hierarchy of the Catalyst 9300 connected devices.
C. Copy the .cert file from the Cisco DNA Center on the USB and upload it to the WLC 3504.
D. Copy the .pem file from the Cisco DNA Center on the USB and upload it to the WLC 3504.

Correct Answer: D

https://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/wireless/4400-series-wireless-lan-controllers/109597-csr-chained-certificates-wlc-00.html#anc12

QUESTION 5:

Refer to the exhibit.R4 is experiencing a packet drop when trying to reach 172.16.2.7 behind R2. Which action resolves the issue?

A. Insert a /24 floating static route on R2 toward R3 with metric 254.
B. Disable auto summarization on R2.
C. Insert a /16 floating static route on R2 toward R3 with metric 254.
D. Enable auto summarization on all three routers R1, R2, and R3.

Correct Answer: B

QUESTION 6:

Refer to the exhibit.

An IP SLA is configured to use the backup default route when the primary is down, but it is not working as desired. Which command fixes the issue?

A. R1(config)# ip route 0.0.0.0.0.0.0.0.2.2.2.2 10 track 1
B. R1(config)# ip route 0.0.0.0.0.0.0.0.2.2.2.2
C. R1(config)#ip sla track 1
D. R1(config)# ip route 0.0.0.0.0.0.0.0.1.1.1.1 track 1

Correct Answer: D

Note: By default Static Router AD value-1 hence IP route 0.0.0.0. 0.0.0.0. 1.1.1.1 track 1 means AD-1 which must be less than of backup route AD.
Define the backup route to use when the tracked object is unavailable.
!— The administrative distance of the backup route must be greater than
!— the administrative distance of the tracked route.
!— If the primary gateway is unreachable, that route is removed
!— and the backup route is installed in the routing table !— instead of the tracked route. Reference:

https://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/ip/ip-routing/200785-ISP-Failover-with-default-routes-using-I.html https://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/security/asa-5500-x-series-next-generation-firewalls/118962-configure-asa-00.html

QUESTION 7:

A network engineer needs to verify IP SLA operations on an interface that shows an indication of excessive traffic.
Which command should the engineer use to complete this action?

A. show frequency
B. show track
C. show reachability
D. show threshold

Correct Answer: B

QUESTION 8:

Which attribute eliminates LFAs that belong to protected paths in situations where links in a network are connected through a common fiber?

A. Shared Risk Link Group (SRLG)-disjoint
B. linecard-disjoint
C. lowest-repair-path-metric
D. interface-disjoint

Correct Answer: A

LFA Tie-Breaking Rules
When there are multiple candidate LFAs for a given primary path, EIGRP uses a tie-breaking rule to select one LFA per
primary path per prefix. A tie-breaking rule considers LFAs that satisfy certain conditions or have certain attributes.
EIGRP uses the following four attributes to implement tie-breaking rules:

Interface-disjoint—Eliminates LFAs that share the outgoing interface with the protected path.

Linecard-disjoint—Eliminates LFAs that share the line card with the protected path.

Lowest-repair-path-metric—Eliminates LFAs whose metric to the protected prefix is high. Multiple LFAs with the same lowest path metric may remain in the routing table after this tie-breaker is applied.

Shared Risk Link Group (SRLG)-disjoint—Eliminates LFAs that belong to any of the protected path SRLGs. SRLGs refer to situations where links in a network share a common fiber (or a common physical attribute). If one link fails, other links in the group may also fail. Therefore, links in a group share risks.

Source: https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/iproute_eigrp/configuration/xe-3s/asr1000/ire-xe-3s-asr1000/ire-ipfrr.html

QUESTION 9:

Refer to the exhibit. The DHCP client is unable to receive an IP address from the DHCP server. RouterB is configured as follows:

Which command is required on the FastEthernet 0/0 interface of RouterB to resolve this issue?

A. RouterB(config-if)#lp helper-address 172.31.1.1
B. RouterBiconfig-ififclp helper-address 255.255 255 255
C. RouterB(config-if)#lp helper-address 172.16.1.1
D. RouterB(config-if)#lp helper-address 172.16.1.2

Correct Answer: D

QUESTION 10:

DRAG DROP
Drag and Drop the IPv6 First-Hop Security features from the left onto the definitions on the right.

Select and Place:

Correct Answer:

+
Block reply and advertisement messages from unauthorized DHCP servers and relay agents: IPv6 DHCPv6 Guard
+
Create a binding table that is based on NS and NA messages: IPv6 ND Inspection
+
Filter inbound traffic on Layer 2 switch port that are not in the IPv6 binding table: IPv6 Source Guard
+
Block a malicious host and permit the router from a legitimate route: IPv6 RA Guard
+
Create IPv6 neighbors connected to the device from information sources such as NDP snooping: IPv6 Binding Table

QUESTION 11:

Refer to the exhibit.

A network administrator is using the DNA Assurance Dashboard panel to troubleshoot an OSPF adjacency that failed between Edge_NYC Interface GigabitEthernet1/3 with Neighbor Edge_SNJ. The administrator observes that the neighborship is stuck in an extracted state.
How does the administrator fix this issue?

A. Configure to match the OSPF interface network types on both routers.
B. Configure to match the OSPF interface speed and duplex settings on both routers.
C. Configure to match the OSPF interface MTU settings on both routers.
D. Configure to match the OSPF interface unique IP address and subnet mask on both routers.

Correct Answer: C

https://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/ip/open-shortest-path-first-ospf/13684-12.html

After two OSPF neighboring routers establish bi-directional communication and complete DR/BDR election (on multi-access networks), the routers transition to the exstart state. In this state, the neighboring routers establish a master/slave relationship and determine the initial database descriptor (DBD) sequence number to use while exchanging DBD packets. Neighbors Stuck in Exstart/Exchange State The problem occurs most frequently when attempting to run OSPF between a Cisco router and another vendor\’s router. The problem occurs when the maximum transmission unit (MTU) settings for neighboring router interfaces don\’t match. If the router with the higher MTU sends a packet larger than the MTU set on the neighboring router, the neighboring router ignores the packet.

QUESTION 12:

What are the two functions of LDP? (Choose two.)

A. It advertises labels per Forwarding Equivalence Class.
B. It uses Forwarding Equivalence Class.
C. It is defined in RFC 3038 and 3039.
D. It requires MPLS Traffic Engineering.
E. It must use Resource Reservation Protocol.

Correct Answer: AB

https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/datacenter/sw/5_x/nx-os/mpls/configuration/guide/mpls_cg/mp_mpls_overview.pdf

QUESTION 13:

How is VPN routing information distributed in an MPLS network?

A. It is controlled through the use of RD.
B. The top level of the customer data packet directs it to the correct CE device.
C. It is established using VPN IPsec peers.
D. It is controlled using VPN target communities.

Correct Answer: D

https://www.ccexpert.us/mpls-design/chapter-5-packetbased-mpls-vpns.html

……

Free 300-410 Dumps Exam Questions and Answers Online Download: https://drive.google.com/file/d/1Hmd2m8IlFiln0lDicik9brJDd0T1caJr/view?usp=sharing

View 548 exam questions and answers: Click Here.

Cisco Latest Network System and practice test – 2022 Update
cisco updated 2021
cisco change 2020

Summary of the Main Changes

  • The changes come into effect on February 24th 2020
  • All certification tracks and levels are affected
  • The main certification levels remain the same – CCNA, CCNP and CCIE
  • The different tracks are being removed at the CCNA level
  • The tracks are being consolidated at the CCNP and CCIE level
  • The entry-level CCENT certification is being retired
  • The recertification period for all certifications will be 3 years

CCNA Cisco Certified Network Associate

Current CCNA Tracks before February 24th:

  • CCNA Routing and Switching
  • CCNA Cloud
  • CCNA Collaboration
  • CCNA Cyber Ops
  • CCNA Data Center
  • CCNA Industrial
  • CCNA Security
  • CCNA Service Provider
  • CCNA Wireless
  • CCDA Design

New CCNA Tracks from February 24th:

  • CCNA
  • Cisco Certified DevNet Associate (new)

The 10 current CCNA tracks will no longer be available from 24th February 2020. Way back in the day when Cisco was originally a routing and switching company, they released the CCNA certification which was the equivalent of today’s CCNA Routing and Switching. Whenever somebody mentions the ‘CCNA’ in general, they’re talking about the CCNA R&S.

Cisco went on to expand into other technology areas such as Security with devices like the PIX firewall (now the ASA) and Collaboration with products such as Cisco CallManager (now the Cisco Unified Communications Manager). The certification evolved to include the new technologies, with CCNA Security, CCNA Collaboration, etc. tracks being added, eventually culminating in the 10 tracks available now.

Having 10 different CCNA tracks can be confusing both for new network engineers wishing to get certified and also for employers. Another concern is that engineers working on real-world Cisco networks are typically expected to have skills across multiple tracks, and the current certification program means they have to either study all the different tracks which would be very time consuming and expensive, or pick up knowledge on the job without a structured study showing the right way to do things.

Cisco is addressing this by consolidating the 10 current tracks into a single CCNA certification which covers foundational level knowledge across all of them. Network automation and programmability are also included.

Cisco offers official 5-day classroom courses for each of the current tracks. The course material for the new CCNA exam hasn’t been released yet, but I expect it will also be a 5-day class (or maybe 10 days). Obviously, you can’t fit 10 weeks of training into 1 or 2 weeks, so the more advanced material will be pushed up to the CCNP level exams.

Required Exams for CCNA

To achieve the CCNA Routing and Switching before February 24th, you can EITHER:

Take BOTH the ICND1 100-105 (which gets you the CCENT) AND ICND2 200-105 exams

OR

Take the single CCNA 200-125 exam

To achieve the CCNA after February 24th:

Take the single CCNA 200-301 exam

Everything is normal until February 23, 2020! However, if you get certified after February 24, you will receive a new certification and related certificate! Below you will learn about the main updates for cisco CCNA, CCNP, CCIE certification!

Content from: https://www.flackbox.com/cisco-ccna-ccnp-ccie-certification-update-2020

ccna change

UPDATE: You can find the list of topics on the new CCNA 200-301 exam here:
https://www.cisco.com/content/dam/en_us/training-events/le31/le46/cln/marketing/exam-topics/200-301-CCNA.pdf

Cutover Date

The last day to take any of the current exams is February 23rd, 2020, and the first day to take new exams is February 24th, 2020. When Cisco certifications have been updated in the past, there’s usually a transitional period of around 3 months where both the old and new exams are available. Because this is such a major update Cisco is doing a clean cutover on a specific date.

If you achieve certification before February 24th, you will automatically receive the equivalent new certification after the cutover date. You will need to recertify 3 years after the date you attained the certification. For example, if you achieve the CCNA with the current exam on January 1st, 2020, you will still be a CCNA after the cutover date, and you will need to recertify (with the latest version of the exam) on January 1st, 2023.

Cisco Certified DevNet Associate

Network programmability and automation is a comparatively new technology that is becoming more prevalent, particularly in Service Provider and large enterprise environments. Cisco is releasing the new Cisco Certified DevNet Associate certification to give engineers the knowledge and skills to program network environments. It’s aimed at developers who want to learn how to use their skills in networks, or network engineers who are cross-training into programming.

What Should You Do If You Have Already Begun Studying For the CCNA?

My online CCNA course includes a suggested timetable to complete your studies in 6 weeks. If you’re reading this before December 2019, I highly recommend that you take the current exam (or the ICND1 and ICND2 exams) to get your CCNA before the changeover. There are 12 weeks from December 1st until the changeover so you have plenty of time.

The benefits you get from doing this are:

  • You retain the qualification after the changeover without having to study all the new topics in the new exam.
  • You will have advanced Routing and Switching skills you can use on the job and while studying to attain the CCNP Enterprise.
  • You will be immediately qualified for that new job or promotion you want.
  • You can move on to the next certification and keep moving up the career ladder NOW.

Waiting for the new exam is a cop-out and just procrastinating. Don’t waste time with your career, get ahead now. You can take it easy once you’ve got the qualifications done and have your dream job.

CCENT Cisco Certified Entry Networking Technician

The CCENT certification is being retired from February 24th, 2020. The qualification is not well known to employers, and job adverts for network positions typically require at least the CCNA.

If you have already passed the CCENT with the ICND1 100-105 exam, I highly recommend you upgrade to the CCNA by taking the ICND2 200-105 exam before the changeover. If you don’t do so you will need to take the new 200-301 exam to get your CCNA.

CCNP Cisco Certified Network Professional

Current CCNP Tracks before February 24th:

  • CCNP Routing and Switching
  • CCNP Cloud
  • CCNP Collaboration
  • CCNP Data Center
  • CCNP Security
  • CCNP Service Provider
  • CCNP Wireless
  • CCDP Design

(No Cyber Ops or Industrial tracks unlike the CCNA)

New CCNP Tracks from February 24th:

  • CCNP Enterprise (covers Wired and Wireless)
  • CCNP Data Center
  • CCNP Security
  • CCNP Service Provider
  • CCNP Collaboration
  • Cisco Certified DevNet Professional (new)

CCNP Change

Original CCNP RS and CCNP Wireless direction combined into CCNP Enterprise direction

ccnp change

CCNP examination form changes, originally need 3-5 written tests all passed, the next generation OF CCNP certification only need to pass 2 exams can be obtained, that is, must take a core examination, plus an optional exam

Next-generation CCNP can be certified directly without CCNA certification

cisco ccnp certification 2020

Required Exams for CCNP:

Before February 24th, you need to pass 3 or 4 (depending on the track) exams to attain each CCNP.

From February 24th, you need to pass 2 exams for each track:

  • A technology core exam – covers foundational and common concepts
  • A concentration exam – a deeper dive into the technology

Under the current rules, you usually have to have at least the CCENT to get a CCNP certification. After the changeover, there are no prerequisite exams.

CCNP Transition:

If you pass any CCNP level exams before February 24, you’ll receive badging for corresponding new exams and credit toward the new CCNP certification.

UPDATE: You can check what credit you will receive in the new program for passing CCNP level exams before February 24th with the CCNP Migration Tools here:
https://www.cisco.com/c/en/us/training-events/training-certifications/certifications/professional/ccnp-migration-tools.html

As with the CCNA, if you achieve certification before February 24th, you will automatically receive the equivalent new certification after the cutover date. You will need to recertify 3 years after the date you attained the certification.

CCIE Cisco Certified Internetwork Expert

Current CCIE Tracks before February 24th:

  • CCNP Routing and Switching
  • CCNP Collaboration
  • CCNP Data Center
  • CCNP Security
  • CCNP Service Provider
  • CCNP Wireless
  • CCDP Design

(No Cloud track unlike the CCNP)

New CCIE Tracks from February 24th:

  • CCNP Enterprise Infrastructure (focuses on wired networks)
  • CCNP Enterprise Wireless
  • CCIE Data Center
  • CCIE Security
  • CCIE Service Provider
  • CCIE Collaboration

Cisco Certified DevNet Expert is planned but the date it will be available has not been released yet.

Required Exams for CCIE:

Before February 24th, you need to do a written and a lab exam for each track.

From February 24th, you need to pass 2 exams for each track:

  • A technology core exam – same as for CCNP
  • A lab exam with 2 modules:
    • Design (3 hours)
    • Deploy, Operate and Optimize (5 hours)

Automation and Network Programmability is being added in the new exams.

As before there are no prerequisite exams you need to take before the CCIE. After the changeover, you need to recertify every 3 years, unlike the current rule which is every 2 years.

CCIE Change

RS exit stake in history stage, RS direction changed to Enterprise direction, existing RS certification automatically upgraded to enterprise infrastructure certification after the release of new certification

Design direction changed to DevNet direction, CCDA to DevNet Associate, CCDP to DevNet Professional

cisco cisco ccie certification 2020

Enterprise Infrastructure (Originally R&S) and Enterprise Wireless (Originally Wireless) take the same IE written test

NP written test and IE written test is the same, take the NP/IE written test can choose to directly take THE LAB to become CCIE or reference an optional examination to become CCNP, the exam is more flexible

cisco ccnp change

LAB exam modules changed from tS-DIAG-Configuration to design-and-deploy, operate and optimize two modules

module change
module change

The form of recertification has been changed to 120 credits to be activated, similar to NP certification, requiring only one core exam and one optional exam.

The next generation CCIE is still valid for 3 years, but more than 3 years only need to choose to re-test the written test to activate, no need to test LAB activation

Ten-year honor CCIE changed to 20-year honor CCIE That’s what’s in today’s Cisco workshop, six years of precipitation for the next generation of networking system changes

Summarize

Cisco’s transformation foreshadows a more systematic and diverse certification of the next generation of network engineers, advocating a single-specific (core exam) and multiple (optional exams) that will flexibly choose the direction and content of learning based on their own interests or business needs.

At the same time, there is automation and development in each direction, so that the original relatively simple implementation of delivery engineers have the opportunity to move to a higher level of design and research and development! New changes have brought new challenges, new opportunities, the positive embrace of the new era, but also the best era of our generation of network engineers.

Lead4pass has changed with the times, and now we’re the best! The new era will be even better! Helping everyone is the happiest thing about Lead4pass.

[Free Update] Cisco Certified Network Associate 200-301 practice test 2022

VendorCisco
Exam Code: 200-301
Exam Name: Cisco Certified Network Associate
CertificationCCNA
Total Questions: 771 Q&A
Updated on: 2022

Cisco CCNA 200-301 free exam questions and answers are updated in 2022

QUESTION 1

Which mode must be used to configure EtherChannel between two switches without using a negotiation protocol?

A. active
B. on
C. auto
D. desirable

Correct Answer: B

The Static Persistence (or “on” mode) bundles the links unconditionally and no negotiation protocol is used. In this mode, neither PAgP nor LACP packets are sent or received.

 

QUESTION 2

What is the function of Opportunistic Wireless Encryption in an environment?

A. offer compression
B. increase security by using a WEP connection
C. provide authentication
D. protect traffic on open networks

Correct Answer: D

 

QUESTION 3

Which two commands can you use to configure an actively negotiate EtherChannel? (Choose two.)

A. channel-group 10 modes on
B. channel-group 10 mode auto
C. channel-group 10 modes passive
D. channel-group 10 mode desirable E. channel-group 10 mode active

Correct Answer: DE

 

QUESTION 4

DRAG-DROP

Drag and drop the IPv6 addresses from the left onto the corresponding address types on the right.
Select and Place:

Correct Answer:

 

QUESTION 5

Which level of severity must be set to get informational Syslogs?

A. alert

B. critical
C. notice
D. debug

Correct Answer: D

Specifying a level causes messages at that level and numerically lower levels to be displayed at the destination. From Table 3: informational level = 6, debugging level = 7, notice/notifications level = 5 Severity Level 7 – Making informational, notice, Warning, Error, Critical, Alert, Emergency appear in the Syslog

https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/routers/access/wireless/software/guide/SysMsgLogging.html

Cisco CCNA 200-301 free exam questions and answers are updated throughout the year from Lead4Pass

QUESTION 1
Which type of attack is mitigated by dynamic ARP inspection?
A. DDoS
B. malware
C. man-in-the-middle
D. worm
Correct Answer: C

 

QUESTION 2
Router A learns the same route from two different neighbors; one of the neighbor routers is an OSPF neighbor, and the
other is an EIGRP neighbor. What is the administrative distance of the route that will be installed in the routing table?
A. 20
B. 90
C. 110
D. 115
Correct Answer: B
The Administrative Distance (AD) of EIGRP is 90 while the AD of OSPF is 110 so the EIGRP route will be chosen to install
into the routing table.

 

QUESTION 3
Which three statements are typical characteristics of VLAN arrangements? (Choose three.)
A. A new switch has no VLANs configured.
B. Connectivity between VLANs requires a Layer 3 device.
C. VLANs typically decrease the number of collision domains.
D. Each VLAN uses a separate address space.
E. A switch maintains a separate bridging table for each VLAN.
F. VLANs cannot span multiple switches.
Correct Answer: BDE

 

QUESTION 4
Which statement about Link Aggregation when implementing on a Cisco Wireless LAN Controller is true?
A. The EtherChannel must be configured in “mode active”.
B. When enabled, the WLC bandwidth drops to 500 Mbps.
C. To pass client traffic, two or more ports must be configured.
D. One functional physical port is needed to pass client traffic.
Correct Answer: D
Reference: https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/wireless/controller/8-2/configguide/b_cg82/b_cg82_chapter_010101011.html

 

QUESTION 5
Which protocol prompts the Wireless LAN Controller to generate its own local web administration SSL certificate for GUI
access?
A. HTTPS
B. RADIUS
C. TACACS+
D. HTTP
Correct Answer: A

[Cisco 200-301 exam question 2022 updated]:https://www.vcecert.com/200-301-dumps-update-2022-real-cisco-ccna-exam-materials/

Get More Cisco CCNA 200-301 exam practice test – > https://www.vcecert.com/cisco-200-301-exam-dumps-and-online-practice-questions-are-available-from-lead4pass/

[Cisco 200-301 exam question 2021.9 updated]: https://www.exam-box.com/the-latest-and-most-popular-cisco-200-301-exam-dumps-to-update-from-lead4pass/

[Cisco 200-301 exam question 2021.8 updated]: https://www.vcecert.com/aug-2021-lead4pass-latest-update-cisco-ccna-200-301-exam-dumps-contain-pdf-and-vce/

[Cisco 200-301 exam question 2021.5 updated]: https://www.vcecert.com/get-13-free-cisco-200-301-exam-questions-and-answers/

[Cisco 200-301 exam question 2021.6 updated]: https://www.examsall.com/cisco-200-301-exam-questions-and-answers-latest-update-real-questions-crack/